Όραμά μας

είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών προσφέροντας προσιτές και σύγχρονες εναλλακτικές φαρμακευτικές αγωγές και θεραπευτικά πρωτόκολλα καινοτόμων και προηγμένων φαρμακευτικών μορφών.

Στόχος μας

η ανάπτυξη και διάθεση εξειδικευμένων ιατροτεχνολογικών προϊόντων προηγμένης φαρμακοτεχνικής μορφής εστιασμένων στις παθήσεις του μυοσκελετικού.

Δέσμευση μας

η εύρεση αξιόπιστων λύσεων για τους επαγγελματίες υγείας, που θέλουν να παρέχουν υψηλής ποιότητας περίθαλψη στους ασθενείς τους.

Parmedi Team

Τμήμα Marketing

Μέσω ενός ολοκληρωμένου δικτύου συνεργατών εφαρμόζοντας πρότυπα λειτουργικά σύστημα, εξειδικευμένα εργαλεία στρατηγικού σχεδιασμού και ειδικά προωθητικά μοντέλα αξιολογούμε, σχεδιάζουμε και παρέχουμε στους επαγγελματίες υγείας τις κατάλληλες θεραπευτικές επιλογές προτείνοντας φαρμακευτικά προϊόντα, προκειμένου να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες της σύγχρονης περίθαλψης.

Τμήμα Πωλήσεων

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην προώθηση καινοτόμων ιατροτεχνολογικων σκευασμάτων,  εξειδικευμένων φαρμακευτικών προϊόντων και προηγμένων συμπληρωμάτων διατροφής που εστιάζουν στις παθήσεις του μυοσκελετικού συστήματος. Οι εξειδικευμένοι και έμπειροι συνεργάτες μας μπορούν και συμβάλουν θετικά στην απευθείας προώθηση των προϊόντων στην φαρμακευτική αγορά, επιφέροντας σημαντική αύξηση των πωλήσεων σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τμήμα έρευνας και ανάπτυξης

Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της Parmedi ακολουθεί τις αλματώδεις εξελίξεις στον τομέα της βιοτεχνολογίας, ενημερώνεται συστηματικά για τις τελευταίες επιστημονικές ανακαλύψεις. Παρακολουθεί τις θεραπευτικές εξελίξεις της παγκόσμιας φαρμακευτικής αγοράς και αναζητά διαρκώς νέα προϊόντα που θα συμβάλουν θετικά στην ποιότητα ζωής των ασθενών.

Νομικό τμήμα – Regulatory

Εκτελούμε όλες τις δραστηριότητές μας σύμφωνα με τους κανόνες και τα υψηλότερα ηθικά πρότυπα. Τα προϊόντα αναλύονται, ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους διεθνείς κανονισμούς διασφαλίζοντας διεθνείς προδιαγραφές αδειοδότησης, καταλληλότητας και αξιοπιστίας.

Η φιλοσοφία μας

Αλλάζουμε τους κανόνες της περίθαλψης προσφέροντας προσιτές υπηρεσίες υγείας με σύγχρονες  εναλλακτικές θεραπείες.

Η βελτίωση της ποιότητας των ασθενών – Κίνητρο μας!

Οι προσδοκίες των επαγγελματιών υγείας Καθήκον μας!

Όραμα ανάπτυξης

Πώς βλέπουμε την Parmedi σε ένα μήνα, σε ένα χρόνο, μέσα σε λίγα χρόνια;

Ακριβώς όπως θέλουμε να βλέπουμε τους ασθενείς.

Σε Συνεχή Κίνηση και Ευρωστία!

Προχωράμε μπροστά θέτοντας πάντα νέες προκλήσεις.

Η εμπιστοσύνη σας το όραμα μας.

“Η ζωή είναι σύντομη αλλά η ιατρική μακρόχρονη, η ευκαιρία φευγαλέα, η πείρα απατηλή, η σωστή κρίση δύσκολη. Ο γιατρός πρέπει λοιπόν όχι μόνο να προσφέρει στον άρρωστο ό,τι αρμόζει, αλλά να έχει και τη δική του βοήθεια, τη βοήθεια των προσώπων που τον περιβάλλουν και τις κατάλληλες για την περίσταση συνθήκες.”

Ιπποκράτης, ο πατέρας της ιατρικής

Τι μας χαρακτηρίζει

Επαγγελματισμός

Τηρούμε απαρέγκλιτα όλες εκείνες τις αρχές και τα πρότυπα συμπεριφοράς, με σκοπό την εξύψωση της φροντίδας όσων έχουν υποστεί ρωγμές στο πολύτιμο αγαθό της υγείας.

Αποτελεσματικότητα

Η προστιθέμενη αξία του έργου μας δεν είναι μόνο η  ιατρική καταλληλότητα των προϊόντων μας αλλά και η βελτιστοποίηση των αποτελεσμάτων σε θέματα ορθοπαιδικής και νευρολογικής φύσης.

Υπευθυνότητα

Διοχετεύουμε τα ζητήματα υπευθυνότητας σε τρία κανάλια:

– Στη διαχείριση των φαρμάκων μας

– Στην ευθύνη απέναντι στον ασθενή

– Στις σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συμμετέχοντες της Parmedi

Αίσθημα συνεργασίας

Θεωρούμε και το βιώνουμε έμπρακτα ότι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα μπορεί να το φέρει το ενδεδειγμένο φαρμακευτικό προϊόν πάντα όμως σε σύμπραξη με όλους τους εμπλεκόμενους στη δράση αλλά και στη φιλοσοφία της εταιρίας μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να δεχθούμε και να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ