Για πάντα νέα

Hyaluronic Derma Filler

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το EVRYÀL είναι ένα αποστειρωμένο, πολύ ανεκτό, ελαστικό filler κατασκευασμένο με διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ, ιδανικό για υποδόριες εφαρμογές. Το EVRYÀL βοηθά στην αύξηση του όγκου του δέρματος χάρη στη φυσική ικανότητα των υδρόφιλων μορίων του υαλουρονικού οξέος να προσελκύουν μια μέτρια ποσότητα μορίων νερού και να συνδέονται μαζί τους. Αυτό επιτρέπει την ενσωμάτωση της ενδοκυτταρικής μήτρας, ενώ γεμίζει τους ενδοδερμικούς χώρους, χαρίζοντας ένα δέρμα σφριγηλό και ελαστικό.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

Το διασταυρωμένο υαλουρονικό οξύ που περιέχεται στο προϊόν κάνει αυτό το εφέ πλήρωσης να διαρκεί περισσότερο και να είναι πιο σταθερό.

ΕΥΚΟΛΙΑ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ

Το EVRYÀL είναι προϊόν βακτηριακής ζύμωσης που δεν προέρχεται από ζώα. Πρόκειται για άχρωμη μονοφασική γέλη (gel) που περιέχεται σε προγε-μισμένη, εργονομική σύριγγα μιας χρήσης με προσαρμογέα (adapter) Luer Lock. Η σύριγγα είναι εξοπλισμένη με πλαστικό στήριγμα που τη κάνει εύχρηστη. Η ακριβής βαθμονόμησή της επιτρέπει να ελέγχεται ο όγκος του ενέσιμου προϊόντος.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αυτά τα πρότυπα παραγωγής, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά χαμηλή συγκέντρωση νουκλεϊκών οξέων και πρωτεϊνών και τη χαμηλή συγκέντρωση βακτηριακής ενδοτοξίνης <0,5 EU/ml (πολύ χαμηλότερο από το καθορισμένο όριο από την Ευρωπαϊκή Φαρμακοποιία για ενέσιμα προϊόντα) ελαχιστοποιεί οποιαδήποτε αντίδραση υπερευαισθησίας.

PDF
evryal parmedi yalouroniko filler

Η γήρανση του δέρματος είναι μια φυσική, προοδευτική διαδικασία. Εμφανίζεται με μια σειρά φυσιολογικών αλλαγών που προκαλούν απώλεια λίπανσης, ελαστικότητας και φωτεινότητας του δέρματος.

Το Evryal Hydrate Booster είναι ένα ιατροτεχνολογικό σκεύασμα που αποτελείται από νατριούχο άλας υαλουρονικού οξέος σε ένα αποστειρωμένο, απυρετογόνο, διαφανές βισκοελαστικό τζελ.

Η χρήση του φυσικού προϊόντος, υαλουρονικού οξέος, που περιέχεται στο Evryal Hydrate Booster μπορεί να αποκαταστήσει την νεανικότητα στο δέρμα.

Το Evryal Hydrate Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλες περιοχές του σώματος για εξατομικευμένη θεραπεία αντιγήρανσης με στόχο την πρόληψη, αναδιάρθρωση και συντήρηση.

EVRYAL STRONG

EVRYAL MEDIUM + BOOSTER

EVRYAL SOFT

Evryal_soft-me-syringa-parmedi-site

Μία προγεμισμένη σύριγγα 1ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EVRYAL MEDIUM

Evryal filler

Μία προγεμισμένη σύριγγα 1ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EVRYAL STRONG

Evryal filler

Μία προγεμισμένη σύριγγα 1ml

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

EVRYAL HYDRATE BOOSTER

Evrial-Hydrate-me-syringes-parmedi-site-LINA-1

Δύο προγεμισμένες σύριγγες 2ml έκαστη

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Επικοινωνήστε μαζί μας

Θα χαρούμε να δεχθούμε και να απαντήσουμε οποιοδήποτε σχόλιο ή ερώτησή σας

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ